Boerderij inbraak!

inbreker

;s-HEERENHOEK – Je hoort het niet vaak, een inbraak bij een boerderij in ;s-Heerenhoek. Toch heeft het boeventuig hier afgelopen vrijdag toegeslagen. Het gaat om een boerenbedrijf aan de Stoofweg. De politie meldt niet wat er weg is.

Wel komt de politie met een signalement. Getuigen zagen een witte Peugot bestelwagen met daarin twee mannen. De bestelwagen werd vermoedelijk eerder die dag ook gezien aan de Welzingseweg in Rithem.

Signalement

De bestelwagen betreft vermoedelijk een witte Peugot Partner zonder zijruiten en met zwarte spaakwielen. Daarnaast is de politie op zoek naar twee mannen. Het gaat om een man, rond de 60 jaar oud, met een fors postuur, kalend in een blauwe jas. De andere verdachte is een lange, dunne man, 20-25 jaar oud, smal gezicht in een zwarte jas. Deze man sprak Nederlands met een vreemd accent. 

Melding

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Lees ook:Beroving!
Lees ook:Vrouw mishandeld en beroofd van scooter
Lees ook:Auto knalt tegen gevel
Lees ook:Politie zoekt getuigen van mishandeling meisje in Goes!
Lees ook:Aanranding Tholen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>