Wietplantage Renesse!

wiet

RENESSE – In Renesse komen veel jeugdigen graag vakantie vieren. Veel van hen roken met plezier een jointje, dus is het niet verwonderlijk dat de wietplantage bojna om de hoek is…. De politie heeft afgelopen woensdag  na een tip, in een woning aan de Hogenboomlaan een hennnepkwekerij met 340 planten aangetroffen. In het pand werd een 37-jarige man aangetroffen. Hij is aangehouden. De stroom werd illegaal afgenomen.

De politie en de gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

http://youtu.be/SpzRlzNU2gM

Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Wietplantage opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij ontmanteld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>