Wietkwekerij ontdekt!

wietkwekerij

MIDDELBURG - Aan Middelburgse Lange Delft is afgelopen woensdag rond 12.00 uur een hennepkwekerij in een woning ontdekt. Op de eerste en tweede verdieping werden over drie ruimtes verdeeld 446 plantenpotten met reeds geknipte hennepplanten aangetroffen.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip en besloot de zaak te onderzoeken. In het pand werd op het moment van de inval niemand aangetroffen, maar aanhoudingen worden niet uitgesloten. De kwekerij is direct geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

Prioriteit

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees ook:Omvangrijke wietkwekerij!
Lees ook:Wietkwekerij Lewedorp!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Wietplantage Renesse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>