Huiselijk geweld!

huiselijk geweld 1

GOES – Een man is afgelopen maandag gearresteerd  omdat hij die middag zijn vrouw in Goes  ernstig heeft mishandeld. Het slachtoffer heeft hiervan aangifte gedaan.

Erger voorkomen

Na een echtelijke ruzie in hun woning slaat en trapt de 26-jarige man zijn even oude vrouw. Ook heeft hij geprobeerd haar keel dicht te knijpen. Een buurvrouw die op het lawaai afkomt weet erger te voorkomen. Nadat het slachtoffer aangifte heeft gedaan van de mishandeling is haar man aangehouden. De verdachte zit nog vast.

Huiselijk geweld

Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om lichamelijk en seksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging (‘stalking’). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling en seksueel kindermisbruik, partner-relatiegeweld in alle denkbare verschijningsvormen, en mishandeling of verwaarlozing van ouderen.

Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming, vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatie op

www.huiselijkgeweld.nl

Lees ook:Vrouw mishandelt man!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>