Bromfietsdief gearresteerd!

politie arrestatie

MIDDELBURG -  In een woning aan de Duunmede in Middelburg is afgelopen zaterdag een man aangehouden omdat hij donderdag jl. aan de Nieuwe Rijksweg in ‘s-Heer Hendrikskinderen een bromfiets heeft gestolen.

Een ondernemer aan de Nieuwe Rijksweg ontdekte dat donderdag rond 17.45 uur zijn bromfiets werd gestolen, die in de buurt van zijn horecabedrijf stond. De man deed hiervan zaterdagavond aangifte. Uit politieonderzoek bleek dat de diefstal was gepleegd door een 31-jarige man uit Middelburg. Agenten gingen zaterdagavond naar de woning van de man aan de Duunmede. In een schuur stond de gestolen bromfiets. Ook stond er nog een fiets, die mogelijk van diefstal afkomstig was. Beide voertuigen werden in beslag genomen. De Middelburger werd om 20.45 uur aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, waar hij werd ingesloten. Zondag is de dief gehoord en kreeg te horen dat hij langer moet blijven.

Lees ook:Gestolen bromfietsen!
Lees ook:Gestolen brommer: gastje gearresteerd!
Lees ook:Gestolen auto’s gevonden!
Lees ook:Hotelinbreker snel gepakt!
Lees ook:Middelburger steelt tuinset!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>