Personeel steelt supermarkt leeg!

eurobiljetten

ZOUTELANDE – De politie heeft dinsdag 10 februari in Serooskerke (W) en Vlissingen drie vrouwen aangehouden, omdat ze gedurende een langere periode geld en spullen van hun werkgever hebben gestolen.

De winkeleigenaar deed op 19 januari jl. aangifte bij de politie, dat een medewerkster geld en goederen uit de winkel in Zoutelande had gestolen. De politie startte een onderzoek. Hierbij bleek dat de 46-jarige vrouw uit Serooskerke (W) meerdere diefstallen had gepleegd. Verder bleek dat twee andere werkneemsters ook geld en spullen uit de winkel in Zoutelande hadden gestolen. Het gaat hierbij om een 22-jarige vrouw, eveneens uit Serooskerke (W) en een Vlissingse (48). De vrouwen opereerden in wisselende samenstelling. De diefstallen vonden na sluitingstijd plaats vermoedelijk met een zogenaamde valse sleutel. De buit vertegenwoordigde een waarde van enkele tienduizenden euro’s.

Aanhoudingen

De verdachten werden dinsdagmorgen 10 februari door de politie in woningen in Serooskerke (W) en Vlissingen aangehouden en ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens huiszoekingen vond de politie een deel van de buit terug. In Serooskerke (W) werd nog een auto in beslag genomen. De vrouwen zijn de afgelopen dagen meerdere keren over hun aandeel verhoord en de afgelopen dagen een voor een in vrijheid gesteld. Zondagmiddag mocht de laatste vrouw het politiecellencomplex verlaten. Zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.

Lees ook:Dieveggen slaan slag in 7 Vlissingse winkels!
Lees ook:Zakkenrollers!
Lees ook:Bedrijfsinbraak!
Lees ook:Portemonnees gestolen in Goes!
Lees ook:Winkeldieven gearresteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>