Zakenman beroofd!

overvaller 1

NIEUW-VOSSEMEER – Een 27-jarige zakenman uit Litouwen is afgelopen zaterdagmiddag in een loods aan de Rolafseweg in Nieuw-Vossenmeer -in de buurt van Zeeland- beroofd. Hij heeft onder bedreiging van een vuurwapen zijn tas met daarin een aanzienlijk geldbedrag en persoonlijke spullen afgestaan. De recherche is een onderzoek gestart.

Innen zonder levering

Het slachtoffer meldt zich aan het begin van de avond op het politiebureau in Bergen op Zoom en vertelt dat hij in Nieuw-Vossemeer is beroofd van zijn geld. De man verklaart dat hij in Nederland is om auto’s te kopen. In Litouwen heeft hij een autobedrijf waarvoor hij tweedehands auto’s inkoopt in Nederland. Via een advertentie komt hij in contact met een aanbieder van een auto. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt in een loods aan de Rolafseweg. Daar wordt hij opgewacht door twee mannen die echter geen auto in de aanbieding hebben, maar wel op zijn geld uit zijn. Onder bedreiging van een vuurwapen staat hij zijn tas af met daarin een aanzienlijk geldbedrag en nog diverse persoonlijke papieren. Na de beroving gaan de mannen er in hun auto van door. Vermoedelijk een witte Peugeot Partner of een Citroen Berlingo.

Signalement

Het slachtoffer heeft aan de recherche onderstaande signalementen opgegeven.

Dader 1:

Man met een lengte van ongeveer 1.70 m en een Noord-Afrikaans uiterlijk met kort zwart stijl haar, zonder baard of snor. Op het moment van de beroving draagt deze een zwarte joggingbroek en een licht gekleurde trainingsjas (vermoedelijk zonder capuchon). Zijn uiterlijk maakt op het slachtoffer een sjofele indruk.

Dader 2:

Man met een lengte van ongeveer 1.80 m en een Europees uiterlijk met bruin stekelhaar, ingesmeerd met gel, zonder baard, snor of bril. Op het moment van de beroving draagt deze een zwarte broek met lichtkleurige bovenkleding.

Getuigenoproep

Hebt u tussen 17.00 en 18.00 uur iets verdachts gezien op of in de omgeving van de Rolafseweg dat in verband gebracht kan worden met deze zaak? Misschien herkent u de daders aan het opgegeven signalement of weet u waar zij op dit moment zijn? Deel uw informatie dan met de recherche via 0900 8844. Anoniem bellen mag ook via 0800 7000.

Lees ook:Meisje beroofd van rugtas!
Lees ook:Straatroof Grijpskerke!
Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Taxichauffeur gemept!
Lees ook:Vrouw in scootmobiel beroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>