Drankrijders betrapt!

HULST – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Hulster Zoutestraat en de Stationsweg alcoholcontroles gehouden. In totaal zijn er 253 blaasttesten afgenomen.

Twee personen vielen door de mand. In de Zoutestraat krijgt een 44-jarige vrouw uit Axel een boete van 422 euro uitgereikt en een rijontzegging van vier uur omdat zijn meer dan 1,8 maal (= 420 ug/l) de toegestane limiet heeft overschreden. Hetzelfde lot ondergaat een 44-jarige man uit Zwijndrecht (B) in de Stationsweg. Ook bij hem wordt 420 ug/l gemeten. Tevens heeft hij nog twee openstaande boetes van in totaal 336 euro afgerekend.

Lees ook:Drankrijders gepakt tijdens carnavalscontrole!
Lees ook:Alcoholcontrole!
Lees ook:Verkeerscontroles!
Lees ook:Man voor de 3de keer aangehouden voor rijden onder invloed!
Lees ook:Drankrijders gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>