Wietkwekerijen opgerold!

wietkwekerij

KOEWACHT / OVEZANDE – Tijdens een hennepactie van de politie Zeeland-West-Brabant zijn recentelijk op verschillende locaties hennepkwekerijen geruimd. Daarbij zijn 1622 planten geruimd en zeven personen aangehouden.

Zeeland

In Koewacht is aan de Hazelarenstraat een kwekerij met 165 planten geruimd. Daarnaast zijn er ook twee motoren in beslag genomen. In Ovezande werd een net geruimde kwekerij ontdekt aan de Hoofdstraat. De stroom werd op beide locaties illegaal afgetapt.

Oosterhout

In Oosterhout is aan de Kometenlaan de 29-jarige bewoner van een pand aangehouden. In de woning vonden agenten 104 planten. Ook werd er een auto in beslag genomen. Aan de Dokter Janssenslaan is een kwekerij met 462 geruimd. Op beide locaties werd de stroom illegaal afgetapt.

Raamsdonk

Aan de Schansstraat is een kwekerij met 395 planten ontmanteld.

Tilburg

Aan de Oude Langstraat zijn twee bewoonsters (30 en 52 jaar) van een woning aangehouden. In het huis stonden 83 planten. Ook in de Wandelboslaan zijn twee bewoners (18 en 45) van een huis aangehouden. In het pand stonden 125 henneplanten. Daarnaast iser nog 100 gram hennep aangetroffen. Verder werden er aan de Europalaan 289 planten vernietigd. En aan de Ringbaan Oost werden in een pand 38 pallets met goederen bestemd voor de hennepteelt in beslag genomen.

Roosendaal

Aan de Pauluspotterstraat is een kwekerij met 436 planten ontmanteld. Bij een growshop aan de Boerkensleen is de gehele inventaris in beslag genomen.

Oudenbosch

In de Molenstraat is een kwekerij ontdekt met 153 planten. De 40-jarige bewoner is aangehouden. Een auto, vuurwapen, munitie en valse merkkleding zijn in beslag genomen.

Prioriteit

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietwekerijen opgerold
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen ontmanteld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>