Agent van achteren gepakt!

politie arrestatie

VLISSINGEN – Aan de Vlissingse Aagje Dekenstraat hebben agenten afgelopen vrijdag  twee mannen aangehouden. Een van de mannen pakte een agent van achter vast. De 31-jarige Vlissinger was dronken. Een 30-jarige plaatsgenoot bemoeide zich met de aanhouding en is vervolgens ook opgepakt. Hij verkeerde ook onder invloed van alcohol.

Twee dienders hielden rond 19.55 uur toezicht bij een supermarkt. Plots werd een van de agenten van achteren beetgepakt door de 31-jarige verdachte. Daarop is de man aangehouden. Een groep van acht personen begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien. Een van de mannen uit de groep was hierbij nadrukkelijk aanwezig en recalcitrant. Toen de agenten om zijn legitimatie vroegen kon hij deze niet tonen. Vervolgens gaf hij tot drie keer toe een valse naam op. De man is vervolgens aangehouden. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak vrij gelaten.

Lees ook:Vervelende stappers opgepakt!
Lees ook:Horecaportier mishandeld!
Lees ook:Politie-agent gewond bij arrestatie
Lees ook:Lastige Duitsers in politiebureau!
Lees ook:Driftige wildplasser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>