Gewapende arrestatie! UPDATE

politie groep rook 8

VLISSINGEN – Met getrokken pistolen heeft de politie, afgelopen dinsdagavond, op Bevrijdingsdag in Vlissingen 3 personen gearresteerd. Dat gebeurde in de Badhuisstraat. a een melding dat er in een nabijgeleNgen woning een vuurwapen in de vensterbank lag.

De melding kwam rond 22.25 uur binnen bij de politie. Direct hebben een groot aantal agenten positie ingenomen bij de betreffende woning. Daarbij zag een aantal agenten inderdaad een vuurwapen achter het raam liggen. In het pand waren op dat moment drie mannen aanwezig. Toen zij het pand verlieten zijn ze in de Badhuisstraat door agenten met getrokken pistolen aangehouden. De verdachten zijn een 35-jarige Vlissinger, een 36-jarige Schiedammer en een 47-jarige man uit Goes.

Woning

Na de aanhoudingen is het pand waar de mannen verbleven doorzocht. Daarbij werden een vuurwapen en ook een busje traangas aangetroffen. De drie verdachten zijn ingesloten in verband met verder onderzoek.

 

Lees ook:Man beroofd!
Lees ook:Wapens aangetroffen!
Lees ook:Bedreiging langs A58 blijkt training te zijn!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Gewapende politie bij arrestatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>