Bedreiging langs A58 blijkt training te zijn!


GOES / TILBURG – Twee mannen van 39 en 17 jaar en een 18-jarige vrouw uit Tilburg zijn zaterdagmiddag 24 november aan de Tilburgsebaan aangehouden. Eerder was er met hen een bedreigende situatie op snelweg A58, die deels ook in Zeeland is.

De politie kreeg een melding dat twee mannen op genoemde snelweg een meisje op de grond werkten en één van hen een vuurwapen vasthield. De politie nam de melding zeer serieus en ging met meerdere eenheden ter plaatse. Beschermd met veiligheidsvesten troffen agenten het drietal aan. Uit voorzorg werd door de agenten het vuurwapen getrokken. Ze hielden de drie personen aan.
Op de grond werden twee, naar later bleek, nepwapens aangetroffen. In de kofferbak van de aangehouden verdachten lagen meer imitatiewapens en een alarmpistool. Op het politiebureau bleek dat zij aan het oefenen waren voor een hobby/sport en dat wel vaker op deze locatie hadden gedaan. Na overleg met het Openbaar Ministerie werden zij korte tijd later in vrijheid gesteld. Wel wordt proces-verbaal opgemaakt voor het bezit van het alarmpistool.

Lees ook:Gewapende arrestatie! UPDATE
Lees ook:Gestolen damesfiets
Lees ook:Nepwapens!
Lees ook:Politie schiet bij arrestatie gewapende verdachten! UPDATE
Lees ook:Aangehouden na bedreiging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>