Verkeersruzie!

politiewagen

OOST-SOUBURG - De politie heeft afgelopen dinsdag aan de Oost-Souburgse Molenweg een 39-jarige man en 28-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden. Het tweetal was betrokken bij een verkeersruzie op de hoek van de J.D.P. De Smitstraat met de Molenweg.

Rond 12.15 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding. Daarna zou een ruzie zijn ontstaan. Agenten gingen naar de locatie van het ongeval, waarbij er niemand gewond was geraakt, maar wel blikschade was ontstaan. De 39-jarige verdachte zou volgens verklaringen nog wel tegen de portier van de 63-jarige Middelburgse hebben getrapt en de vrouw hebben bedreigd en mishandeld.

Belediging

De verdachte is vervolgens door de dienders aangehouden. Zijn bijrijdster vond het daarop nodig de agenten te beledigen. Zij is vervolgens ook gearresteerd. Het tweetal is voor verhoor afgevoerd naar het politiebureau. De man is vastgezet en de vrouw is na verhoor met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Vrouw grijpt man!
Lees ook:Man dreigt met katapult en zwaard!
Lees ook:Moeder mishandeld!
Lees ook:Portier mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>