Harddrugsvangst Axel!

AXEL –  De politie heeft afgelopen donderdag tijdens een drugsactie bij een pand aan de Axelse Troelstralaan twee personen aangehouden. Het pand is ook doorzocht daarbij zijn kleine hoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen.

Agenten vielenrond 22.40 uur de woning binnen. Onder leiding van de rechter-commissaris is het pand vervolgens doorzocht. Tijdens de actie zijn twee bewoners van het pand opgepakt. Het gaat hierbij om twee mannen van 21 en 60 jaar oud. Ze zijn vastgezet voor verder onderzoek.

 

Lees ook:Arrestaties bij drugsactie
Lees ook:Drugsactie Hulst!
Lees ook:Mogelijke pyromaan gepakt!
Lees ook:Arrestatie: drugs in beslag genomen
Lees ook:Drugsvangst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>