Drugs in auto!

wiet 2

KAPELLE – De politie heeft afgelopen maandagmorgen vroeg op de Kapelse Coxstraat een man aangehouden omdat hij drugs in de auto had.

Agenten zagen rond 00.00 op het Kerkplein een personenauto rijden. Bij controle van het kenteken bleek dat de eigenaar een bekende van de politie was. Hierop besloten de agenten de auto op de Coxstraat te controleren. In de auto zat alleen de bestuurder. De agenten troffen bij onderzoek enkele grammen wiet aan. Tijdens het fouilleren bleek dat de man ook nog een kleine hoeveelheid cocaïne bij zich had.

Aanhouding

Hierop is de 26-jarige man uit Kapelle aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten. Hij wordt maandag verhoord. De auto is voor verder onderzoek mee naar het politiebureau genomen. De agenten vonden ook enkele honderden euro’s. De drugs en het geld is in beslag genomen.

Lees ook:Drugsdealers gepakt!
Lees ook:Wapens en drugs in auto!
Lees ook:Auto-inbreker gearresteerd!
Lees ook:Drugsvangst Terneuzen!
Lees ook:Arrestaties coke-onderzoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>