Arrestaties uitgaansgeweld!

politie arrestatie

HULST - Drie personen zijn afgelopen zondagnacht rond 02.30 uur gearresteerd bij een geweldsincident in het uitgaanscentrum in Hulst.

Een 20-jarige en een 17-jarige man werden uit een café aan de Lange Nieuwstraat gezet omdat zij zich agressief gedroegen naar andere bezoekers.  Buiten het café trekt de 17-jarige jongeman de trui van een vrouw kapot en geeft haar een paar klappen. Onderweg naar een volgend café geven de mannen een paar omstanders een kopstoot.

Steekincident

Bij een café werd hen de toegang geweigerd en ze maakten een hoop stampij. De 20-jarige man kreeg een woordenwisseling met een omstander. Ineens pakt hij een mes en stak de 30-jarige man uit Westdorpe in zijn keel. Het slachtoffer liep hierbij een flinke steekwond op. De 30-jarige man ging vervolgens aan de dader aan en sloeg en schopt hem. De 20-jarige man raakte hierdoor bewusteloos. Omstanders hebben ingegrepen en de twee mannen uit elkaar gehaald. De 20-jarige man en de 30-jarige werden aangehouden en werden overgebracht naar een ziekenhuis. De 30-jarige verdachte is na behandeling in het ziekenhuis overgebracht naar het cellencomplex Torentijd. De 17-jarige man werd aangehouden op verdenking van vernieling en is ingesloten. De politie zet het onderzoek naar dit uitgaansgeweld voort.

 

 

Lees ook:Arrestaties na mishandeling!
Lees ook:Met bierfles op hoofd geslagen!
Lees ook:Geslagen tijdens verkeersruzie!
Lees ook:Arrestaties nieuwjaarsfeest Hulst!
Lees ook:Drugsarrestaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>