Auto met wietgeur!

wiet

SINT JANSTEEN – De politie laat weten dat in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Heerlijkheid in Sint Jansteen twee mannen uit Antwerpen zijn aangehouden nadat uit hun auto 96 wietplanten tevoorschijn zijn gekomen.

Nadat door surveillerende agenten een sterke henneplucht uit het voertuig van de mannen is waargenomen, wordt de bestuurder gevraagd om even langs de kant van de weg te stoppen. Dan wordt direct duidelijk waar de geur vandaan komt. De achterbank en de kofferbak liggen vol met hennepplanten die met wortel en al uit de grond zijn getrokken. De mannen van 43 – en 36 jaar zijn vervolgens aangehouden en in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hun voertuig en de planten zijn in beslag genomen. Het onderzoek richt zich nu op de herkomst van de hennepplanten.

Lees ook:Mannen betrapt met hennepkwekerijspullen!
Lees ook:Wietplanten uit tuin gestolen!
Lees ook:4 kilo wiet in kofferbak
Lees ook:Bedreiging langs A58 blijkt training te zijn!
Lees ook:Voortgang bouw school Sint Jansteen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>