Vechtersbaas heeft drugs bij zich!

mishandeling vuist

GOES - Agenten hebben na een vechtpartij zaterdag bij een horecagelegenheid aan de Goese  Lombardstraat later in de Papegaaistraat een 20-jarige man uit Goes opgepakt. Hij bleek een kleine hoeveelheid drugs en enkele honderden euro’s aan contant geld bij zich te hebben.

Agenten zagen rond 2.00 uur dat er een vechtpartij in de horecagelegenheid aan de gang was. Toen de gemoederen bedaard waren gingen de dienders in gesprek met enkele aanwezigen. Uiteindelijk bleek de 20-jarige man verdachte in de zaak te zijn. Toen de agenten hem wilden aanhouden ging hij er vandoor. In de Papegaaistraat kon hij uiteindelijk worden aangehouden. Toen de verdachte gefouilleerd werd kwam er een kleine gebruikershoeveelheid drugs tevoorschijn. Ook bleek de man enkele honderden euro’s op zak te hebben. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Lees ook:Drugs in auto!
Lees ook:Duo met drugs op zak gearressteerd!
Lees ook:Belg gestoken!
Lees ook:Drugsdealer gepakt!
Lees ook:Scooterrijder rijdt rond zonder rijbewijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>