Vechtende meisjes!

meisje schopt

GOES - Twee groepen meisjes zijn afgelopen maandagmiddag met elkaar slaags geraakt in de Goese Klokstraat. De politie arresteerde twee 13-jarige meisjes ter zake openlijke geweldpleging. Twee 16-jarige meisjes hebben aangifte gedaan.

De aangevers uit Goes en Stolwijk vertelden dat ze met drie vriendinnen uit Goes in een lunchroom zaten. Ze werden uitgedaagd door een ander groepje meisjes dat daar ook zat. Dit werd op straat voortgezet en escaleerde. Er werd aan haren getrokken, geschopt en geslagen. De aangevers liepen lichte verwondingen op, ook raakte een bril beschadigd. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht en rol van betrokkenen. De twee verdachten uit Kloetinge en Goes zijn in verzekering gesteld, maar mogen dit thuis ondergaan, zij moeten zich beschikbaar houden voor het onderzoek.

Lees ook:Echtpaar mishandeld!
Lees ook:Mishandeling echtpaar: 4 arrestaties!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:Fietsster overleden na verkeersongeval!
Lees ook:Mishandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>