Arrestatie na mishandeling!

mishandeling vuist

TERNEUZEN – Een 44-jarige man uit Terneuzen zit vast vanwege mishandeling. Hij deelde afgelopen vrijdagavond een klap uit aan een 24-jarige plaatsgenoot.

Het geweld vond plaats omstreeks 23.20 uur in de Nieuwstraat. De 44-jarige verdachte had een woordenwisseling met zijn vrouw omdat hij met een slok op achter het stuur van de auto wilde stappen. Er ontstond vervolgens wat geschreeuw met duw- en trekwerk om de autosleutel te bemachtigen. Het 24-jarige slachtoffer mengde zich in de ruzie, waarbij het opnam voor de vrouw. Hij moest daarbij onverwacht een kaakslag incasseren.

In de cel

De politie arresteerde de 44-jarige verdachte op aanwijzing van het slachtoffer en een getuige. De arrestant werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Het 24-jarige slachtoffer deed aangifte van mishandeling. Door de klap was zijn mond aan de binnenkant beschadigd. Het geweld werd geregistreerd door beveiligingscamera’s. Deze beelden zullen gebruikt worden bij de bewijsvoering.

Lees ook:Duitser mishandeld!
Lees ook:Hoofdwond door klap met bierflesje!
Lees ook:Festivalbezoeker na mishandeling gearresteerd!
Lees ook:Jongens slaan Terneuzense vrouw met stokken!
Lees ook:Vrouw mishandelt man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>