Voordeur woning Vogelwaarde opgeblazen!

VOGELWAARDE – Bewoners aan de Rapenburg in Vogelwaarde zijn afgelopen dinsdag opgeschrikt door een enorme knal, nadat een onbekende de brievenbus van één van de woningen heeft opgeblazen. Buitenom een flinke ravage is er niemand gewond geraakt.

De nietsvermoedende bewoners zitten omstreeks 22.00 uur rustig op de bank televisie te kijken. Ineens is er een harde ontploffing waardoor de woning staat te trillen op zijn grondvesten. Als zij op onderzoek uitgaan, zien zij dat de brievenbus is opgeblazen. Rondvliegende metaaldelen van de brievenbus en glasscherven belanden zelfs aan de overkant van de straat. Een geparkeerde auto is hierdoor beschadigd geraakt. Buiten een ontzette deur en kozijn loopt ook het interieur in de hal van de woning flinke schade op. Het echtpaar zelf komt met de schrik vrij en heeft aangifte gedaan. Van de dader ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Hebt u informatie?

De slachtoffers hebben voorafgaand aan de knal niets bijzonders gehoord in de straat. Wij zijn op zoek naar getuigen die kort voor 22.00 uur en na de knal iets bijzonders hebben gezien of gehoord. Bent u nog niet benaderd door agenten tijdens het buurtonderzoek en hebt u informatie? Deel deze dan via 0900 8844. Mogelijk dat uw tip leidt naar de oplossing van deze onverkwikkelijke zaak.

Lees ook:Vernielingen
Lees ook:Kluis gestolen
Lees ook:Vuurwerkbom!
Lees ook:Vuurwerkschade aan huis in Sas van Gent!
Lees ook:Parkeerautomaat opgeblazen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>