Brutale straatroof!

beroving

ZIERIKZEE – Een 17-jarige jongen uit Nieuwerkerk is afgelopen zaterdag aan de Kerkhof in Zierikzee aangehouden. Hij zou een 20-jarige man uit Zierikzee hebben beroofd. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen in zijn gezicht op.

Het slachtoffer stond zaterdag rond 19.30 uur bij een bushalte aan de Haringvlietstraat. Hij werd vervolgens aangesproken door twee jongens. Ze vroegen om spullen. Vervolgens werd de man door het duo aangevallen, daarbij ontstond een worsteling waarbij de man beroofd werd en gewond raakte. Het tweetal ging er daarna vandoor. De man waarschuwde de politie.

Aanhouding

Op basis van de verklaring van het slachtoffer kon een van de daders opgespoord worden. Hij werd op last van de officier van justitie rond 22.15 uur buiten heterdaad aangehouden. De politie is nog op zoek naar de tweede dader.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale straatroof en naar de tweede dader. Opvallend is dat het tweetal zich verplaatst zou hebben in een licht blauwe brommobiel/ invalidewagen. Van de tweede dader is het volgende signalement bekend: man, blank, circa 18 jaar oud, zwarte pet en zwart trainingspak met fluorescerende strepen. Heeft u informatie voor de politie? Bel dan 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 52 52 83 36.

Lees ook:Klopjacht na straatroof!
Lees ook:Dader en slachtoffer straatroof verdwenen!
Lees ook:Gewelddadige straatroof!
Lees ook:Gewapende straatroof!
Lees ook:Vrouw mishandeld en beroofd van scooter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>