Drugs en wapen!

‘s-HEER ARENDSKERKE – Een 27-jarige inwoner van Vlissingen is in de nacht van woensdag op donderdag in s-Heer Arendskerke aangehouden. Hij wordt verdacht van bezit van drugs en verboden wapenbezit.

Slapen

Rond 03:15 uur werd gezien dat de Vlissinger zich verdacht gedroeg op het industrieterrein Eindewege. De alerte getuige belde de politie om dit te melden. Agenten troffen hem korte tijd later slapend in zijn auto aan. In het dashboardkastje van zijn auto werd een ploertendoder aangetroffen. Ook werden meerdere gripzakjes hennep gevonden. De drugs en wapen zijn in beslag genomen. De verdachte is ingesloten in een politiecel voor verhoor.

Lees ook:Wapens en drugs in auto!
Lees ook:Fransman met drugs!
Lees ook:Man in bezit van vuurwapen!
Lees ook:Zoekactie wapens levert wietkwekerij op!
Lees ook:Valse naam, drugsbezit en openstaande boete!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>