Vechtersbazen opgepakt!

mishandeling vuist

VLISSINGEN - In de Vlissingse Hobeinstraat en de Aagje Dekenstraat zijn afgelopen vrijdagavond twee mannen aangehouden omdat ze elkaar bedreigden.

Een agent zag rond 21.25 uur via het camerasysteem dat twee bekenden van de politie op de Aagje Dekenstraat dreigend tegenover elkaar stonden. De een had een buis en de andere een mes in zijn handen. Enkele politie-eenheden gingen snel ter plaatse. In de Hobeinstraat werd een van hen, een 41-jarige man uit Vlissingen aangehouden. In de Aagje Dekenstraat werd de andere man, een 50-jarige stadsgenoot aangehouden.

Politiecellencomplex

Tijdens het fouilleren troffen de agenten respectievelijk een mes en een buis bij de mannen aan. Deze spullen werden in beslag genomen. Beide geweldplegers werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Zaterdagmorgen zijn ze verhoord.

Lees ook:Overtreding gebiedsverbod!
Lees ook:Dieveggen slaan slag in 7 Vlissingse winkels!
Lees ook:Man gearresteerd met gebiedsverbod!
Lees ook:Agent van achteren gepakt!
Lees ook:Agenten gewond bij arrestatie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>