Ernstige telefonische bedreiging!

VLISSINGEN –  Vanwege het feit dat een 28-jarige Vlissinger verdacht wordt van het uiten van een ernstige telefonische bedreiging, is hij maandagavond rond 21.00 uur in de Willem Tholenlaan in Vlissingen aangehouden.

Een 18-jarige Vlissinger meldde de bedreiging bij de politie. De reden voor de bedreiging is vermoedelijk een eerder conflict dat beide mannen met elkaar hadden. Door de agenten is maandagavond nog een huiszoeking gedaan in de woning van de verdachte, omdat er tijdens het telefoongesprek gepraat zou zijn over een vuurwapen, maar in de woning van de verdachte werd geen wapen aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal vandaag verder gehoord worden over de zaak.

 

Lees ook:Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!
Lees ook:Bedreiger gearresteerd
Lees ook:Vuurwapen in beslag genomen!
Lees ook:Inval: wapens en drugs!
Lees ook:Aangehouden na bedreiging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>