Auto achtergelaten na crash!

politiewagen

VLISSINGEN – Twee mannen op het Vlissingse Westerzicht afgelopen vrijdag een beschadigde auto achtergelaten.

De politiemeldkamer kreeg rond 2.30 uur een melding dat de beschadigde auto in brand zou staan. Politie en brandweer gingen naar het Westerzicht. De personenauto stond niet in brand, wel kwam er rook onder de motorkap vandaan. Omdat de auto was afgesloten, knipte de brandweer de motorkap open en koppelde de accudraden los.

Verkeerspaal

De politie stelde een onderzoek naar het incident in. Vermoedelijk is de personenauto vanaf de Nieuwe Vlissingseweg de Nieuwe Zuidbeekseweg ingereden.
Op deze kruising is op de verhoogde middengeleider een verkeerspaal geramd. De bestuurder is daarna tot het Westerzicht doorgereden, waarbij de auto een spoor van olie achterliet. Vervolgens is het voertuig beschadigd achtergelaten. Een bergingsbedrijf heeft deze weggetakeld.

Inzittenden

De politie is op zoek naar de inzittenden van de auto. Hebt u meer informatie over het incident of de inzittenden. Of bent uzelf bij de aanrijding betrokken? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Dronken bestuurder verliest macht over het stuur!
Lees ook:Auto’s in de brand gestoken!
Lees ook:Auto in sloot en daarna in brand gevlogen
Lees ook:Gestolen auto uitgebrand!
Lees ook:Gewond bij crash!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>