Auto’s in de brand gestoken!

HULST _ Aan de Hulster Pierssensstraat vrijdagochtend vroeg drie personenauto’s uitgebrand. De politie gaat uit van brandstichting.

De meldkamer kreeg rond 4.40 uur een melding dat enkele auto’s in de brand stonden. De brandweer bluste de brand. Bleek dat twee personenauto’s volledig waren verwoest, terwijl een derde auto aan de rechterkant zwaar was beschadigd.

Politieonderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de brand en heeft de Pierssensstraat tijdelijk afgezet. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Agenten spraken met de eigenaren van twee auto’s. De drie voertuigen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Hebt u informatie over de brand?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over de brand weten. Mogelijk hebt u meer informatie over verdachte personen? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Onderzoek brandstichting!
Lees ook:Auto achtergelaten na crash!
Lees ook:Vier arrestaties na schietincident Vlissingen! UPDATE
Lees ook:Doorrijden na crash!
Lees ook:Gevluchte woninginbreker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>