Brandstichting in eigen huis!

brand blog

VLISSINGEN – Bewoners van de Albert Cuijplaan in Vlissingen hebben afgelopen dinsdag 112 gebeld omdat er brand was in een woning in die straat. Bewoners waren bezig om met pannetjes water de brand te blussen, de woning stond vol met dikke rook en de situatie was gevaarlijk.

Toen de politie ter plaatse kwam zijn alle blussende buurtbewoners uit de woning gehaald, de bewoner wenste niet uit zijn woning te komen. Volgens getuigen had de man verklaard dat hij de brand zelf had gesticht. Brandweerlieden zijn de woning binnen gegaan om de brand verder te blussen. Toen dat gebeurd was bleek de bewoner zich verschanst te hebben in de keuken van de woning en toen de brandweerlieden de woning wilden verlaten, bedreigde de bewoner hen met een scherp voorwerp en ontstond een worsteling. Politieagenten zijn de woning binnengerend en kregen de man snel onder controle en in de boeien. Hij is overgebracht naar de Spoedeisende Psychiatrische Onderzoeksruimte (SPOR) van Emergis in Kloetinge. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Lees ook:Eigen huis in de brand gestoken!
Lees ook:Brand door wietkwekerij
Lees ook:Poging woningoverval!
Lees ook:Woningbrand Sluis!
Lees ook:Verdachte brand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>