Drugsdealertje gearresteerd!

wiet 3

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen donderdagmiddag een 17-jarige jongen uit de gemeente Vlissingen in Papegaaienburg betrapt met tien gripzakjes hennep. Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van drugshandel.    

Rond 16.30 uur zien surveillerende agenten de verdachte met zijn scooter voor een winkelpand in Papegaaienburg staan. Omdat de omgeving bekend is vanwege drugsdealen, wordt de jongen preventief verzocht zich te legitimeren. Nadat aan hem gevraagd is of hij drugs bij zich heeft, haalt de jongen één gripzakje hennep tevoorschijn. De agenten denken echter dat hij niet alles afgeeft en kijken om die reden ook onder de buddyseat van de scooter. Daar worden nog negen gripszakjes hennep, vloei voor het draaien van joints en een wiet grinder gevonden. Hierna is de jongen aangehouden op verdenking van het dealen van softdrugs. Hij zit nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Lees ook:Jonge scooterdieven!
Lees ook:Gewapende jongen!
Lees ook:Scooterdief gearresteerd!
Lees ook:Man wil aangifte doen: maar eindigt in de cel!
Lees ook:Jongen op gestolen scooter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>