Schietpartij strand Bruinisse

BRUINISSE - De politie heeft afgelopen maandag 5 personen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een mogelijk schietincident op het strand van Bruinisse. De recherche is nog aan het onderzoeken of er daadwerkelijk geschoten is.

Rond 20.15 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op het strand nabij de Jachthavenweg. Er zou mogelijk geschoten zijn. De zaak is in onderzoek genomen en verschillende agenten zijn naar Bruinisse gegaan. Verspreid over de avond zijn in totaal vijf personen opgepakt, twee vrouwen en drie mannen variërend in de leeftijd van 26 tot 30 jaar oud. De technische recherche deed sporenonderzoek.

Getuigen

De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Schietpartij strand Bruinisse! UPDATE
Lees ook:Overval camping Zoutelande!
Lees ook:Terneuzens huis beschoten: 3 arrestaties!
Lees ook:Overval op sportvisboot Bruinisse!
Lees ook:Arrestatieteam valt Terneuzens huis binnen: 3 mannen in de boeien!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>