Straatrovertjes gearresteerd!

politie arrestatie

CLINGE – Samenwerking tussen Belgische en Nederlandse politie, en de hulp van getuigen, hebben zondag geleid tot de aanhouding van vier straatrovertjes. Ze hadden de telefoon gepakt van een 17-jarige jongen.

Een 17-jarige inwoner van Clinge is zondag 18 september 2016 om 16.30 uur beroofd van zijn telefoon op de ‘s-Gravenstraat. Het slachtoffer kwam met de bus vanuit België naar zijn woning gereden. Net voor de grens stapte hij uit om het laatste stuk te lopen. Een groepje van vier jongens stapte met hem uit. Ze vielen hem in eerst instantie alleen maar lastig. Maar op een gegeven moment kreeg hij een duw zodat hij viel. Hij kreeg ook nog een trap in zijn nek. Het slachtoffer begon om hulp te roepen en een van de buurtbewoners reageerde hierop. Het viertal maakte dat ze wegkwam. Toen het slachtoffer de politie wilde bellen bleek dat zijn telefoon weg was genomen. Te hulp geschoten buurtbewoners belden de politie. Er kwamen Belgische en Nederlandse agenten op de melding af. Er werd een onderzoek gestart en een zoekactie naar de gevluchte jongens. Met hulp van buurtbewoners werd de mogelijke identiteit van het viertal bekend. In de omgeving aan zowel Belgische als Nederlandse zijde werd uitgekeken naar het viertal. Er werd onder andere gezocht in een bosperceel in de omgeving. Om 18.00 uur zagen agenten, die terug gingen naar het bureau, op de ’s-Gravenstraat vier jongens lopen. Ze voldeden aan het signalement en hun identiteit kwam overeen met wat getuigen hadden opgegeven. De vier jongens, drie van 15 en één van 17 uit België, zijn aangehouden. Ze zijn voor de nacht ingesloten aan het bureau.

Lees ook:Ontsnapte Belgische crimineel opgepakt in Clinge
Lees ook:Drie straatroven in één nacht in Zeeland!
Lees ook:Man voor vuurwapenbedreiging gearresteerd
Lees ook:Weg Clinge spoedig weer open!
Lees ook:Werkzaamheden Clinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>