Weg Clinge spoedig weer open!

werk in uitvoering blog

CLINGE – De ’s-Gravenstraat in Clinge gaat donderdag 26 februari weer open voor het doorgaande verkeer. Er zijn nu nog afrondende werkzaamheden.

In het gedeelte van de ’s-Gravenstraat gelegen tussen de Molenstraat en de Belgische grens werd in 2014 de riolering vervangen. Nu wordt de laatste hand gelegd aan de bestrating. Momenteel wordt gewerkt aan de kruising ’s-Gravenstraat en Teerlingstraat te Clinge. Deze wordt nu voorzien van de definitieve bestrating. Dit wordt vrijdag 20 februari 2015 afgerond.
Het gedeelte van de ’s-Gravenstraat gelegen tussen de Molenstraat en de Teerlingstraat is reeds voorzien van nieuwe bestrating. Doch hier is sprake van spoorvorming in het weggedeelte gelegen tussen huisnummer 317 en 329. Dit wordt nog verholpen voordat de ’s-Gravenstraat weer terug open wordt gesteld voor het doorgaande verkeer. Deze werkzaamheden vinden plaats in de periode van maandag 23 februari tot en met woensdag 25 februari 2015. Als de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien, is de ’s-Gravenstraat te Clinge vanaf donderdag 26 februari 2015 weer open voor doorgaand verkeer.

In de Teerlingstraat wordt momenteel gewerkt aan de vervanging van de riolering. Aansluitend wordt deze straat ook voorzien van nieuwe bestrating. De werkzaamheden in de Teerlingstraat worden naar verwachting eind maart 2015 afgerond.

Afronding grootschalig riool- en herinrichtingsproject
Met deze laatste werkzaamheden wordt het grote rioolproject, dat het afgelopen jaar voor veel verkeershinder zorgde in Clinge, afgerond. Zowel in de Molenstraat en de ’s-Gravenstraat (tussen Molenstraat en de grens) is de riolering vernieuwd. Beide straten werden vervolgens heringericht. Begin januari 2014 werd gestart met werkzaamheden in de Molenstraat, waarna het werk zich verplaatste naar de ‘s-Gravenstraat. Medio oktober 2014 was de Molenstraat volledig klaar. De ’s-Gravenstraat is vanaf 26 februari 2015 weer open voor het doorgaande verkeer.

Lees ook:Wegafsluitingen Clinge!
Lees ook:Werkzaamheden!
Lees ook:Werkzaamheden Clinge!
Lees ook:Werkzaamheden Clinge!
Lees ook:Papaverweg Clinge afgesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>