Scholier bekent valse melding gewapende man!

Interrogation Room

TERNEUZEN - Een scholier van de Terneuzense middelbare school De Rede heeft tegenover de politie bekend dat hij dinsdag 27 september jl. enkele valse meldingen heeft doorgegeven.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de meldingen van dit incident. Hieruit bleek al snel dat iemand vanuit de school aan de Oude Vaart naar 112 had gebeld en valselijk had gemeld dat een man met een vuurwapen op de school rond zou lopen. Agenten onderzochten het gebouw, maar troffen uiteindelijk niets bijzonders aan.

Bekentenis

Het politieonderzoek leidde naar een scholier van De Rede. De jongen (vanwege privacyoverwegingen worden niet meer gegevens van hem bekend gemaakt) heeft donderdagmorgen op het politiebureau in Terneuzen een volledige bekentenis afgelegd.

Straffen

Politie en justitie vermoeden dat op korte termijn meer verdachten zullen worden verhoord. Zodra het onderzoek is afgerond, zal de officier van justitie een besluit nemen welke straffen worden toegepast.

Lees ook:“Gewapende man op Terneuzense school”is verzonnen!
Lees ook:Vrouw (61) steelt bloemen van begraafplaats!
Lees ook:Vuurwerk in schoolkluisje
Lees ook:Leerlinge (12) bedreiger Vlissingse basisschool!
Lees ook:Wethouder beledigd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>