Huiselijk geweld!

huiselijk geweld 2

huiselijk geweld 1

GOES –  In het centrum van Goes is in de nacht van vrijdag op zaterdag om ongeveer 01.00 uur een 26-jarige man aangehouden als verdachte van het plegen van huiselijk geweld.

De vriendin van de man belde na middernacht de politie en verklaarde dat zij mishandeld en bedreigd was door haar vriend en dat er vernielingen gepleegd waren in de woning. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben de verdachte aangehouden. Dit ging niet zonder slag of stoot. De man wenste totaal niet mee te werken en agenten hebben de man, die zich bleef verzetten tegen zijn aanhouding, uiteindelijk onder dwang meegekregen in hun dienstvoertuig. Op het bureau heeft de aangehouden verdachte een blaastest gedaan en hieruit bleek dat hij veel teveel had gedronken. Ook op het bureau bleef de man zich recalcitrant gedragen en plaste hij zijn cel onder. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal vandaag (zaterdag) gehoord worden over de zaak.

Lees ook:Politie neemt stroomstootwapen in beslag!
Lees ook:Snorfietsrijder negeert stopteken en weigert blaastest!
Lees ook:Bajesklant verzet zich!
Lees ook:In de boeien vanwege belediging agenten in Vlissingen!
Lees ook:Politie-agent gewond bij arrestatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>