Tweede dader Breskense overval spoorloos

overvaller 1

BRESKENS -  De politie is nog steeds op zoek naar de tweede dader van de brute woningoverval op 20 december 2017 aan de Slikkenburgseweg in Breskens. Twee mannen hebben zoals gemeld  op die dag ‘s avonds een gezin met een vuurwapen bedreigd.

Bij deze overval hebben de verdachten één van de voertuigen van de familie weggenomen. Hiermee probeerden zij te vluchten. Omdat opgeroepen agenten zeer snel ter plaatse waren, kon dit voertuig tot stoppen gedwongen worden. Hierbij is door de politie meerdere malen op de vluchtende auto geschoten.

Voorlopige uitkomst

Uit het ingestelde onderzoek is voorlopig vast komen te staan dat de aangehouden verdachte weliswaar in het bezit was van een vuurwapen, maar dat hij hiermee niet heeft geschoten. In de hectiek van het incident heeft de bestuurder van de vluchtauto kans gezien om weg te komen. Naar hem wordt nog steeds gezocht. Niet uitgesloten is dat hij wel gebruik heeft gemaakt van een vuurwapen.

Hebt u informatie?

De politie doet nogmaals een dringend beroep op mensen die op woensdagavond 20 december 2017, in de uren na de overval, iets bijzonderheden hebben opgemerkt in de omgeving van de Slikkenburgseweg in Breskens. De overval vond kort na zeven uur ’s avonds plaats.

Hebt u informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek? Deel deze dan met ons via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Lees ook:Tweede dader woningoverval voortvluchtig
Lees ook:Overvaller voortvluchtig!
Lees ook:Gewapende overval Chinees – UPDATE!
Lees ook:Overval Scherpenisse! UPDATE
Lees ook:Man overvallen in huis Vogelwaarde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>