MIDDELBURG – Ik heb het hartstikke druk vandaag (Koninginnedag) met mijn werk en eigenlijk heb ik er helemaal geen tijd voor, maar toch ga ik zo op jacht naar twee heerlijke verse oranjetompoucen vanwege Koninginnedag. Zijn die tompoucen een traditie?
Tijdens eerdere straatinterviews kwam ik erachter dat de Zeeuwen gekker op de oranjetompouce zijn dan op een glaasje oranjebitter. Dus dat zit wel snor (met slagroom). Maar ik heb die lekkere verse oranjetompoucen natuurlijk nog niet in huis. Dus lig ik voor acht uur vanmorgen voor de bakkerij van Piet Daane in Paauwenburg om het zoete lekkers te scoren. En daarna smullen en werken! Update: Op de foto de tompouces! (Foto: Powernews).
http://www.youtube.com/watch?v=CItNd6Byvc8
Lees ook:Lesje oranje tompoucen maken bij Echte Bakker Piet Daane
Lees ook:Giegelaar stalkt Bakker Daane
Lees ook:Bakker Peter Daane: “Kiek noe, de jikkemienen bin ok awee hebakken”
Lees ook:Bakker Daane: Aan de eierkoek!
Lees ook:Leuk & lekker: De Tour de France-bolus van Echte Bakker Piet Daane!