Mosselfeest Ter Reede!

mosselen 2
VLISSINGEN – In Ter Reede in Vlissingen is vrijdag 4 oktober weer een mosselfeest. Van 11.30 tot 16.30 uur worden mosselen geserveerd en is er volop Zeeuwse muziek en vermaak.

De koks van De Brasserie laten bezoekers kennismaken met verrassende bereidingswijzen van mosselen. Ook wordt er paella bereid in een gigantische paellapan en zijn er broodjes garnalen te koop. Tevens is er een Zeeuwse markt met verschillende streekproducten, Zeeuwse sieraden, een kaashandelaar en een slager. De Mosselman zorgt voor een muzikale noot.

Langste eettafel van Nederland

Van 11.00 uur tot 16.30 uur kunnen bezoekers aanschuiven aan de langste eettafel van Nederland. Tijdens de ‘Week tegen Eenzaamheid’ staan in het land verschillende tafels die op de website www.komdedeuruit.nl met elkaar verbonden zijn en samen één grote eettafel vormen. Aan de tafel van Ter Reede worden naast mosselen ook vlees- en vegetarische maaltijden geserveerd. Vanaf 17.00 uur is restaurant De Brasserie open, waar u voor € 15,- onbeperkt mosselen, friet en sausjes kunt eten.

Het mosselfeest vindt plaats in het Atrium van Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen. De toegang is gratis.

Lees ook:Mosselfeest in Vlissings Ter Reede!
Lees ook:WVO Zorg in actie tegen eenzaamheid!
Lees ook:Werkt voor Ouderen in actie tegen eenzaamheid!
Lees ook:Week tegen eenzaamheid!
Lees ook:Beierse avond met Dieter Koblenz in Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>