Film by the Sea Vlissingen opent vrijdag met Gabrielle!

???????????????????????????????
VLISSINGEN – De rode loper ligt op vrijdag de dertiende september uit voor de gala-opening van Film by the Sea (FbtS) in Vlissingen met de Nederlandse première van ‘Gabrielle’ van Louise Archambault. U wordt feestelijk ontvangen op de klanken van de steelband van het Korps Mariniers. Fbts duurt tot en met 22 september.

Gabrielle is een jonge vrouw met een verstandelijke beperking. Ze geniet van het leven en heeft een uitzonderlijke gave voor muziek. Martin, de liefde van haar leven, heeft ze leren kennen bij het koor waarmee ze oefent voor een groot optreden op een muziekfestival. Gabrielle en Martin zijn onafscheidelijk. Toch kunnen zij vanwege hun verstandelijke handicap de liefde voor elkaar niet beleven zoals ze het liefst zouden willen; de families en maatschappelijk werkers stellen grenzen aan hun verlangens. Geconfronteerd met haar beperkingen doet Gabrielle er alles aan om haar zelfstandigheid te bewijzen en haar vrijheid te winnen.

Avant-première: Frans gesproken, Nederlandse ondertiteling.

programma:

feestelijke ontvangst vanaf 19.00 uur
start zaalprogramma 20.00 uur
aanvang galaparty ± 21.45 uur
Lengte film 90 minuten
Kledingvoorschrift black tie

Galafeest

Na afloop van de première wordt de opening van het festival gevierd. In de foyer, het CineCafé, het Care & Cure paviljoen en het Film & Foodpaviljoen kunt u terecht voor de galaparty. Klezmerband The Balcony Players treedt op in de foyer. Gumbo Nights speelt jazz en blues uit New Orleans in het Film & Foodpaviljoen.

Een woordvoerder van FbtS: “Het Openingsgala is uitverkocht. Soms krijgen wij op het laatste moment nog tickets retour. Mocht u voor deze tickets in aanmerking willen komen dan kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Stuur een mailtje naar [email protected] o.v.v. ‘wachtlijst openingsgala’. Graag wijzen we u daarnaast op de overige premièreavonden van Film by the Sea.”

Meer info: www.filmbythesea.nl

Lees ook:Film by the Sea begonnen!
Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Goede kaartverkoop Film by the Sea!
Lees ook:Kroonprins Willem-Alexander bij opening Film by the Sea!
Lees ook:Film by the Sea: Borgman is de Nederlanse Oscarinzending!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>