Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!

 

 

Na het grote succes van het FIlmFestival Zeeuws-Vlaanderen vorig jaar, volgt er dit jaar een vierde editie van dit succesvolle filmfestival! FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen vindt plaats van dinsdag 5 april tot en met zondag 10 april 2016 in CineCity Terneuzen.Openingsgala
Op dinsdagavond 5 april wordt het filmfestival geopend met een spectaculair openingsgala. Tijdens dit openingsgala zal de film ‘Black’ te zien zijn, in aanwezigheid van de cast & crew. Voor deze openingsavond is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Klik hier om jouw openingsavond-tickets te bemachtigen!
 

 

Lees ook:Feestelijke openingsavond Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen: Raymond van het Groenewoud special guest tijdens 1e lustrum!
Lees ook:Zeeuws Meisje opent FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen: Programma online
Lees ook:FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>