Oma Hannie (94) weer welkom bij het Kerstdiner!


TERNEUZEN – De familie van oma Hannie (94) heeft een verstandig besluit genomen. De hoogbejaarde vrouw is er dit jaar weer bij tijdens het Kerstdiner. Bij haar kleinzoon Tom en zijn kersverse echtgenote Joyce. Het tweetal heeft alles op alles gezet om de oude dame uit het verpleeghuis te halen.

Tom: “Vanwege haar incontinentieprobleem kon oma er op een gegeven moment niet meer bij zijn. En dat ging zo jaren door en werd eigenlijk heel gewoon. Maar zo gewoon vinden mijn vrouw en ik het niet dat ze het zonder haar dierbaren moet doen aan de kersttafel. Dat verdient ze niet. Ze heeft altijd klaar gestaan voor haar kinderen en kleinkinderen. En met kerst laten wij haar zitten. Dus zijn Joyce en ik gaan praten met de verzorgende en die heeeft ons geleerd hoe wij oma kunnen verschonen. En wat ze beter wel en niet kan eten.

Geweldig

“Het eerst wat oma zei toen ze van ons Kerstplan hoorde was: ‘Geweldig.’ Ze is flink aan het opscheppen tegen de andere bewoners en heeft veel zin in het Kerstdiner bij ons. Wij hebben rollade en daar is oma gek op. Dat kan ze nog goed eten. Verder maken Joyce en ik verschillende Kerstlekkernijen van vroeger. Dus dat wordt smullen. En wij hopen dat oma Hannie nog vele jaren met ons het Kerstfeest mag vieren. Want zo hoort het.”

Lees ook:Zorgcentrum Domburg toont schilderijen en sieraden!
Lees ook:Vermist: Joyce Berkhout (19) vanuit Ouwerkerk!
Lees ook:Vrouw (62) overvallen in Middelburg
Lees ook:Eindelijk Kerst vieren met een leuke vrouw!
Lees ook:Bejaarde vrouw (78) beroofd in Sas van Gent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>