Kerst2017 (8): Geen tranentrekkende kerstfilm: wel de Zeeuwse Documentaire Week

OOST-SOUBURG – Ik heb voor u leuke kijktips. Niet alleen voor de beide kerstdagen, maar zelfs tot en met zondag 31 december. Dan is er de Zeeuwse Documentaire Week van het Oost-Souburgse Omroep Zeeland. Uitzendingen zijn dagelijks om 20.30 en 22.00 uur.

Niet grienen bij de traditionele kerstfilm, die wij eigenlijk al heel vaak hebben bekeken, maar genieten van bijvoorbeeld Gevangen Licht van Rebecca van Wittene, Vakantie voor  Iedereen, over vakantiepark Marina Beach;  Alles Beweegt en de geschiedenis van de Zeeuwse hoofdstad in Middelburg 800. Het publiek mocht stemmen via Facebook. Ze kozen voor De Schelde, vergeten trots, die wordt 30 december via Facebook uitgezonden.

Programma

Maandag 25 december Gevangen Licht
Dinsdag 26 december BR-43
Woensdag 27 december Vakantie voor iedereen
Donderdag 28 december Zeeuws-Vlaanderen op de grens van water en land
Vrijdag 29 december Alles Beweegt
Zaterdag 30 december De Schelde: vergeten trots
Zondag 31 december Middelburg 800 Ketterij

Lees ook:Achter de schermen bij Omroep Zeeland
Lees ook:Open Monumentendag ook in Westkapelle
Lees ook:Brabanders claimen Zeeuwse bolus!
Lees ook:Middelburg bij RTL4!
Lees ook:Middelburger Ezra Veldman in Kerstcircus Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>