Lente tip (6): Het strand op als de voorjaarszon schijnt

VLISSINGEN – Echte Zeeuwen en zeker hen die langs de kustlijn wonen zijn er verzot op. Bakken op het strand. En bij de eerste serieuze zonnestralen in het voorjaar liggen ze er al. En dat is de lente tip van deze week.
En dan verbaas je erover dat het op een doordeweekse zonnige lentedag best druk is op het strand van bijvoorbeeld Vlissingen. Ze kruipen bij elkaar en de groep zonaanbidders groeit met het uur. En tijdens het warmste gedeelte van de dag is het er gezellig druk. Af en toe even van je plekje af om een beker koel drinken, friet of ijs te halen en dan weer terug naar de plaats van de dag om lekker te bruinen. Want niet bruin als de zomer echt van start gaat, kan natuurlijk niet.

Lees ook:Olifanten Circus Renz Berlin genieten op het Zeeuwse strand!
Lees ook:& het is weer mooi weer!!!!
Lees ook:Zo warm was het nog nooit op 5 maart in Zeeland!
Lees ook:Zomer tip (4): Domburg verveelt nooit!
Lees ook:Lente tip (12): Rondje Walcheren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>