Lente tip (12): Rondje Walcheren!


WESTKAPELLE – Speciaal voor u bezoeker van Zeeland.Blog maak ik vandaag een rondje Walcheren. Een rondje dat in deze rubriek ‘Lente tip’ niet misstaat.
Ik besluit te starten vanuit Vlissingen en toer naar Koudekerke. Ik geniet van de planten en bloemen. Want of ik nou rij langs de huizen in een dorp of de landerijen bekijk, alles groeit en bloeit lekker en dat ziet er prachtig uit. In Zoutelande zijn al volop toeristen die net als ik genieten van het dorp, de winkels en horecabedrijven met gezellige terrassen. Mijn rondje Walcheren vervolg ik naar Westkapelle. Ook daar zijn de toeristen er weer. Bij het Poldermuseum is het zelfs druk. En dan zie ik mijn favoriete plekje weer: De zeedijk van Westkapelle (foto). Aan de ene kant zie ik het strand en de Noordzee en aan de andere zijde kan ik genieten van een fraai natuurgebied. Niet veel later arriveer ik in Domburg. In de straten heel wat verkeer deze dag. Want of je nu Duitser, Belg, Fransman of gewoon Hollander bent, dit is nog steeds een favoriete plek. Na mijn bezoek aan deze plaats gaat de tocht verder richting Oostkapelle. Onderweg zie ik leuke panden en mooie natuur. In Oostkapelle is er ook al heel wat volk op de been. De horeca en de winkels worden goed bezocht. Ik ga het dorp uit en in Serooskerke is het gezellig, Tenslotte rij ik via Sint Laurens en Middelburg naar Koudekerke en arriveer niet veel later in Vlissingen. En kijk terug op een tof rondje Walcheren.

Lees ook:Lente tip (5):Naar de gezellige dorpjes!
Lees ook:Doe eens een rondje Walcheren…..
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(25): Flaneren in Domburg!
Lees ook:Zomer tip (7): Wissel eens van Zeeuws strand!
Lees ook:Vakantiebelg ontdekt Walcheren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>