Lente tip (7): Moeder 10 mei gratis naar Botanische tuin Fort den Haak!

VROUWENPOLDER – Ik heb een leuke lente tip voor u, die ook nog eens verrassend voor moeder is. Want als u Moederdag (zondag 10 mei)  in de subtropische tuin Fort den Haak in Vrouwenpolder viert, dan mag moeder gratis ervan genieten.
En genieten zal ze zeker  van de prachtige omgeving met bloemen, palmen en exotische planten. En reken maar dat het hier inmiddels ook volop voorjaar is. Bij Fort den Haak zijn veel soorten palmen en exoten; een waterval met kleine waterpartijen en een visvijver. Bovendien zijn er tuinkamers met rozen en struiken. Het adres is Fort den Haakweg 38

Lees ook:Circus Renz International strijkt neer in Vrouwenpolder + FOTO’S!
Lees ook:Circus Renz International in Vrouwenpolder en Oude Tonge!
Lees ook:Zomer tip (7): Wissel eens van Zeeuws strand!
Lees ook:Duizenden struiken voor Vlissings Paauwenburg!
Lees ook:Op reis na Vrouwenpolderse Dagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>