Wat is er aan de hand met Paskal Jakobsen?

ZIERIKZEE – Heeft Bløf een nieuw nummer? Waarom staat ie nog nergens op cd dan? En is Paskal Jakobsen zo enorm afgevallen? En wat is er in hemelsnaam met zijn loepzuivere stem gebeurd? Fans hoeven zich geen zorgen te maken. Onderstaand filmpje is niet van Bløf maar van Møf, een parodie van de makers van Koefnoen op de Zeeuwse band. De programmamakers drijven de spot met de poëtische teksten van Bløf en steken de draak met typisch Zeeuwse dingen als mosselen. Toch grappig om het nummer Zierikzee eens te zien.

Lees ook:Bløf gaat los op punkmuziek van Heideroosjes
Lees ook:Supermossel op komst?
Lees ook:Racoon weer op 1!
Lees ook:Lente sneeuw in Zeeland!
Lees ook:De mosselproef op de som

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>