Kunstbende Zeeland op zoek naar creatieve helden!

MIDDELBURG – Kunstbende is een jaarlijks terugkerende, landelijke wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar.

Batman, Superman, Spiderman… Helden kennen we allemaal wel uit boeken en films, maar ook in de echte wereld worden we omringd door helden. Kunstbende Zeeland is op zoek naar jonge cultuurhelden!

Al 23 jaar lang biedt Kunstbende een professioneel podium en allerlei mogelijkheden voor jongeren om hun talent verder te ontwikkelen. Meedoen kan in acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film & Animatie, Theater & Performance, Muziek en Taal. Alles kan & alles mag bij Kunstbende. En iedereen mag meedoen. Het thema van dit Kunstbende-seizoen is Helden.

De landelijke wedstrijd heeft 13 regionale voorrondes. In Zeeland wordt Kunstbende gecoördineerd door SCOOP. De Zeeuwse voorronde vindt plaats op 17 maart 2013 in en rond het Arsenaaltheater in Vlissingen. De eerste prijswinnaars gaan in juni 2013 door naar de landelijke finale in Amsterdam. Daarnaast krijgen alle winnaars te gekke prijzen, zoals optredens op festivals, coaching, masterclasses en toegangskaarten voor concerten en voorstellingen.

Blink jij uit in een van de Kunstbende-categorieën? Heb jij een talent dat je met de wereld wilt delen? Wacht dan niet langer en geef je op voor Kunstbende! Voor meer informatie of direct aanmelden ga je naar www.kunstbende.nl, mail naar Kunstbende Zeeland: [email protected] en volg ze op Facebook: facebook.com/kunstbendezeeland.

Eerdere deelnemers van de Kunstbende:

Lees ook:DJ Contest Kunstbende!
Lees ook:Kunstbende in Timmerfabriek!
Lees ook:25 jaar Kunstbende! + film
Lees ook:Kunstbende!
Lees ook:Voorronde Kunstbende Zeeland in Theater de Mythe in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>