Kunstbende in Timmerfabriek!

kunstbende logo blog
VLISSINGEN – De categorie DJ van Kunstbende is razend populair en groeit uit zijn jasje. Het is een luxe noodzaak om hiervoor een aparte voorronde te houden. Kunstbende zocht in 2013 voor het eerst samenwerking met Groove to Chill, organisator van grootschalige dance feesten die de afgelopen 10 jaar goed aan de weg timmert. Wegens succes wordt deze samenwerking de komende Kunstbende-editie voortgezet.
Op 14 en 15 maart vinden daarom ,voorafgaand aan Groove to Chill, in de Timmerfabriek te Vlissingen de selectierondes voor de categorie DJ van Kunstbende plaats.

Twee winnaars per avond plus de publiekslieveling gaan door naar de regiofinale van Kunstbende Zeeland op 13 april 2014 in theater de Mythe in Goes.

Alle deelnemende DJ’s draaien een set van vijftien minuten om zichzelf aan een professionele jury en het publiek te presenteren en zo te proberen een plaats in de landelijke halve finale in Amsterdam te veroveren.
De organisatie van Groove to Chill stelt haar volledige set beschikbaar. Dat betekent: de Tiimmerfabriek als toplocatie, eerste klas DJ-gear, professioneel geluid en een grote lichtshow.

Iedereen van 13 tot en met 18 jaar mag meedoen. Wie dat wil moet zich snel inschrijven! Dat kan via www.kunstbende.nl. Er zijn nog enkele plaatsen in de competitie vrij. Ook inschrijven voor de andere categorieën kan via de site. Meedoen in meerdere categorieën tegelijk behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over KunstbendeKunstbende is dé landelijke wedstrijd voor jong creatief talent van 13 tot en met 18 jaar in de categorieën DJ, Dans, Taal, Expo, Fashion, Muziek, Theater&Performance en Film&Animatie.De Zeeuwse voorronde voor alle categorieën vindt plaats op zondag 13 april in Theater de Mythe in Goes. De landelijke finale is op zaterdag 3 mei in De Melkweg, Amsterdam.

Lees ook:DJ Contest Kunstbende!
Lees ook:Kunstbende DJ contest!
Lees ook:Voorronde Kunstbende Zeeland in Theater de Mythe in Goes
Lees ook:Kunstbende Zeeland op zoek naar creatieve helden!
Lees ook:Kunstbende!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>