Promotie van stad ontaart in gluren naar foute buren

tv camera

VLISSINGEN – Het zou zo mooi kunnen zijn. Overal in Vlissingen camera’s die alles registreren, zodat de toerist alle mooie plekjes te zien krijgt. Maar het loopt uit op een ordinaire rel. De plaatselijke VVD vindt dat de privacy van de inwoners is aangetast.

Eerlijk is eerlijk: De camera’s leggen alles vast. En de beelden als  e-card versturen is zo makkelijk als wat. Dus als die vervelende buurman met een lekkere meid door zijn stad wandelt, die niet zijn vrouw is en op een tijdstip dat hij op zijn werk moet zijn, dan is er gedonder in de glazen. Met een simpele druk op het toetsenbord van de pc heeft iedereen in de straat het gewraakte plaatje. En wat te doen als burgemeester Wim Dijkstra, de man van orde en veiligheid, net zijn dag niet heeft. En een fiets die in de weg staat omver werpt? Juist in het zicht van de camera? Precies: Even een e-cardje maken en floep, naar alle raadsleden mailen.  De VVD vindt zelfs dat de initiatiefnemer Stichting Nieuw Vlissingen hun stad in diskrediet brengt  en heeft onlangs vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. René Cornelisse van de stichting zegt dat de penningmeester van de VVD achter de affaire zit. Die is immers een concurrent van hem.

Lees ook:Fietsendief gearresteerd
Lees ook:LPV: Meer camera’s Vlissingen!
Lees ook:Camera in Beeld!
Lees ook:ANPR ingezet voor effectiever politiewerk
Lees ook:Burgemeester Wim Dijkstra weet van geen ophouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>