Vrijdagochtend Vlissingen: Wij zijn WKlaar voor de overwinning!

Markt

VLISSINGEN – Het is vrijdagochtend in Vlissingen. Bij kapper Studio KIS aan de Badhuisstraat zijn er vooral vrouwen in de zaak. Toch wordt er vrijwel alleen over die belangrijke wedstrijd van zondag 20.30 uur gebabbeld. De finale tussen Nederland en Spanje.

In de binnenstad is het niet veel anders. Op de markt roepen de koopmannen: “Fijne wedstrijd zondag”, na het afrekenen. En zelfs de loempia chinees heeft een oranje petje op zijn hoofd. Bij de winkels liggen de oranje artikelen opvallend bij de ingang en daar is een ware run op ontstaan. De bakker heeft zijn tompoezen voor de gelegenheid oranje gekleurd en er is bij een bruidswinkel een trouwjurk te koop en die is…oranje. Eén minpuntje: Paul de Octopus in Duitsland heeft vrijdag aan het einde van de ochtend voorspeld dat Spanje met de beker naar huis gaat. En dan dit bericht afsluiten met iets positiefs. Uw Zeeland.blogreporter zegt: 2-0 voor Nederland!

Lees ook:Scoren de WK kanjers?!?
Lees ook:EURO 2012: Ook Echte bakker Piet Daane houdt van oranje!
Lees ook:Zeeland maakt zich op voor WK finale
Lees ook:Lesje oranje tompouces maken bij Echte Bakker Piet Daane!
Lees ook:Arjen Robben schenkt zijn Champions League-shirt aan Voetbal Experience!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>