Aardig van Renesse! Vliegensvlug met gratis bus naar het strand

gratis bus renesse

RENESSE – Meestal komt Renesse zomers in het nieuws door lastige zich klem zuipende jongeren. Maar er is ook iets leuks te melden: Vanaf het transferium waar de auto’s van de gasten worden geparkeerd, rijdt momenteel een gratis bus naar de strandopgang.

En…”Die zit iedere dag bomvol. De toeristen maken er van ’s morgens vijf over tien tot ’s avonds vijf over zes dankbaar gebruik van. De jongeren komen later op de dag. Die slapen eerst hun roes uit”, grinnikt de buschauffeur. “Het is hartstikke leuk om dit te doen, maar vrijdag had ik een probleem. De achterste deur klemde. Die heb ik maar dicht gehouden. Ik moet er niet aan denken dat er een kind klem komt te zitten. Een hoop narigheid en vertraging”, bekent hij aan de Zeeland.blog reporter, die gezellig met hem mee is gereisd. (Wat hebben die journalisten toch een zwaar vak!)

Lees ook:Renesse voor iedereen leuk!
Lees ook:Kou? Winkeldeur dicht!
Lees ook:De plek…..(20): Centrum, Renesse!
Lees ook:Provincie stopt half miljoen in komisch Zeeuws tv-drama!
Lees ook:Vingers eraf door vuurwerkbom!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>